Indkaldelse til generalforsamling 28. sep 2021, kreds 11

VI KAN MØDES IGEN.

Kære pensionist venner i kreds 11.

Efter en meget turbulent tid med Corona pandemien, hvor vi mere eller mindre har været spæret inde, vil vi nu igen kunne mødes under hyggelige former rundt omkring i politiets pensionistforeninger. Af hensyn til vores mentale sundhed er det vigtigt, at komme ud og møde hinanden igen.

Generalforsamling i kreds 11 afholdes således den 28. september kl. 1500 i færdsel huset på Toftegårds pl. I Valby. Tilmelding nødvendig til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kreds 11 samler Københavns politis pensionistforening, medlemmer fra den tidligere Frederiksberg politikreds samt medlemmer fra PET.

Formål: Kreds 11s formål: Foreningen er partipolitisk uafhængig og har til formål at varetage medlemmernes interesser vedrørende pension- og andre sociale forhold i nært samarbejde med Politipensionisternes landsforening og de stedlige repræsentanter fra politiorganisationen, som virke som samlingspunkt for foreningens medlemmer i henseende til sociale arrangementer.

Opgaver: Kredsforeningen skal være bindeled til landsforeningen gennem kredsrepræsentanten, hjælpe og vejlede i økonomiske og sociale spørgsmål, samt søge at styrke samarbejdet mellem lokalforeningerne  i kredsen og udpege delegerede til Politipensionisternes landsforenings generalforsamling.

I den kommende tid vil medlemmerne modtage en henvendelse fra Politiforbundet, hvor man vil blive tilbudt passivt medlemskab med enkelte muligheder til et årligt kontingent på kr. 244.- Et passivt+ medlemskab af Politiforbundet med udvidede muligheder et månedligt kontingent på kr. 200.- vil også blive tilbudt.

Vi håber politipensionisterne fortsat vil være medlem af de enkelte lokale pensionist klubber for herigennem at kunne pleje koligiale relationer, ligesom Politipensionisternes landsforening fortsat har forhandlingsretten, når det handler om de fremtidige pensions vilkår, via CO 10.

Mvh.

Søren D. Sørensen
27. aug 2021

 

SE KREDSENE PÅ KORT

SE KREDSENE PÅ KORT

Se Danmarks kort med kredsinddelinger, og med kredsnummer.
Vælg info og få mere information om kredsene.
Se hurtig klik for oplysninger om kredsbestyrelsen

Find det her...

NYT FRA KREDSENE

NYT FRA KREDSENE

Se det seneste nyt fra alle kredsene.
Vælg din kreds, eller vælg en anden kreds nyhedsindslag

 

Find det her...